Verzenden

Bestellen gaat snel, gemakkelijk en veilig. Elke bestelling die op werkdagen voor 16:00 uur wordt geplaatst, wordt rechtstreeks vanuit ons magazijn verzonden, zodat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Voor bestellingen vragen wij een bijdrage van € 4,95 voor verzendkosten.

Uw bestelling wordt verzonden met Postnl. Als je voor 16.00 uur (ma-vr) hebt besteld, wordt je pakket de volgende dag bezorgd. Het is mogelijk om je pakket op zaterdag te laten bezorgen, kies bij het afrekenen voor 'levering op zaterdag'.

Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt uw pakket afgeleverd bij een postkantoor bij u in de buurt. De postbode zal een rekening in uw brievenbus achterlaten waarop staat bij welk postkantoor u het pakket kunt ophalen, de locatie kunt u ook zien op uw Track & Trace pagina. Neem uw ID of paspoort mee om uzelf te identificeren wanneer u het pakket gaat ophalen.

Ik wil een product retourneren
Stuur dan een e-mail naar sales@athiq.nl met daarin het ordernummer, de naam van het product dat je wilt retourneren, de staat van het product en de reden van retour. Wanneer deze informatie is verzonden, ontvangt u een e-mail met instructies en uw retournummer voor het terugsturen van de producten.

Voorwaarden voor retourneren
Artikelen kunnen worden geretourneerd wanneer:
Het wordt binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd.

Het artikel is niet gebruikt / originele staat.

Aandelenbeurs

Producten kunnen niet geruild worden.

Hoe werkt retourneren?
Volg de stappen bovenaan deze pagina of neem contact op met de klantenservice van Athiq. Stuur een e-mail naar sales@athiq.nl

Zorg dat je het ordernummer bij de hand hebt zodat we je kunnen helpen

Je ontvangt een retourlabel per e-mail, print deze uit en plak deze op de doos. (Als u geen printer heeft, kopieer dan de gegevens van het label)

Verpak de bestelling weer in een doos, zodat deze ook netjes bij ons aankomt. Wanneer u een doos hergebruikt, verzoeken wij u vriendelijk om bestaande adresstickers of andere barcodes te verwijderen of duidelijk door te strepen.

Lever het pakket in bij een postdienst.

U ontvangt een verzendbevestiging, bewaar deze goed, dit is het bewijs dat u een pakket heeft teruggestuurd.

Verwerking van retouren

Wanneer de bestelling aan ons wordt geretourneerd, zullen we deze evalueren. Als de bestelling in goede orde is ontvangen ontvang je een bevestigingsmail en storten wij het bedrag binnen 5 werkdagen terug op de rekening waar de bestelling betaald is. Als je bij je volgende bestelling liever een coupon ontvangt, geef dit dan duidelijk aan bij het aanmelden van de retour.

Retourkosten

Er wordt een bedrag van € 3,50 berekend als bijdrage in de verzendkosten voor het retourneren. Deze wordt in mindering gebracht op je aankoopprijs inclusief eventuele verzendkosten.

Voor de volgende uitzonderingen worden geen retourkosten in rekening gebracht:

Je hebt een ander product ontvangen dan je besteld hebt

Het door jou bestelde product is kapot ontvangen

De houdbaarheidsdatum van het product is verstreken op het moment van ontvangst.